Sponsorloop 16 mei 2022

Geplaatst op

Maandag 16 mei 2022 zal het team van NKvvProtos JO12 een sponsorloop presenteren. De afgelopen tijd hebben de spelers van team Veldhuis en Kroesen de lijst met sponsoren totaal gevuld met goedwillende sponsoren.

Het geld wat hier mee wordt binnen gehengeld komt volledig ten goede aan het weekend WK Schüttorf, welke start op 17 juni 2022.

Vanaf 18:00 uur zal het startsein worden gegeven, waarna de spelers hun verwachtingen zullen waarmaken en minimaal 68 rondjes zullen lopen. Uiteraard in een schrikbarend hoog tempo.

Hierbij nodigen wij dan ook alle sponsoren én toeschouwers uit om maandag 16 mei de spelers aan te moedigen. Iedereen is welkom op het sportpark van NKVV, waar het spektakel zal plaatsvinden op veld 2. De kantine is deze avond gesloten, maar voor de lopers zal uiteraard een slokje water aanwezig zijn.

We wensen iedereen een plezierige en winstmakende sponsorloop toe!

Wilt u weten hoe het programma van het WK Schüttorf in elkaar steekt? Waar het toernooi precies gespeeld wordt? Of wilt u weten waar team JO12 precies overnachten zal? Bekijk alles op de site www.veldhuis4.nl