Overleg 14 maart 2022

Geplaatst op

Maandag 14 maart 2022 organiseren we een gezamenlijk overleg. Alle spelers en minimaal één ouder worden deze avond verwacht in de kantine van NKVV, aanvang 19:30 uur.

Update 15 maart 2022:

Robin en Jon leggen aan iedereen uit wat de opzet is van ons gezamenlijke uitje. Er gaan in ieder geval vier begeleiders mee, te weten Jon Kroesen, Robin Veldhuis, Miranda Kramer en Klaas Veldhuis.

De kinderen zijn enthousiast en zien het als een grote uitdaging en ervaring. Vragen als “Mag de mobiele telefoon mee” en “kunnen we daar ook FIFA spelen” zijn uitstekende vragen die door de begeleiders Jon en Robin vakkundig worden beantwoord.

Het is de bedoeling dat we vrijdag 17 juni 2022 rond 14:00 uur vertrekken. We gaan namelijk proberen om een rondleiding in de Grolsch Veste van FC Twente te plannen. Dit willen we doen voor we naar Schüttdorf rijden. Aan de ouders het verzoek om na te vragen op school om de kinderen die middag vrijaf te verlenen voor dit spektakel.

In het overleg is ook besloten om een aparte betaalrekening te openen. Klaas zal dit op zich nemen. Hier kunnen alle kosten vanuit voldaan worden, zoals de overnachting, de inschrijfkosten en de te halen boodschappen. Ook de kosten voor het vervoer zullen ook betaald worden vanuit deze rekening.

Kosten overnachting:

Voor de overnachting is het bedrag € 85.00 per kind of begeleider.

Het is regel dat we voor vrijdag 19 maart 2022 een aanbetaling doen.

Een verzoek aan alle ouders/begeleiders om het bedrag van € 85.00 zsm over te schrijven op een speciaal voor dit evenement geopend rekeningnummer:

ING betaalrekening (IBAN) NL92 INGB 0388 5431 16 tnv K. Veldhuis

Wanneer je een overschrijving doet, vermeld dan duidelijk de voor én achternaam van het kind. Vermeld ook de omschrijving.

Voorbeeld:

Omschrijving: Overnachting Vechte Cup – Voornaam JO12 speler + Achternaam JO12 speler

Op naar een geweldige voetbalervaring!

Het rekeningnummer is ook te vinden op deze site onder de link Kosten.

Vanuit de groep kwam het voorstel om iig een sponsorloop en een verkoop actie op te starten. Op deze manier hopen we de totale kosten te kunnen beperken tot alleen de overnachtingskosten. Kim Kramer en Dorien Fik zullen dit verder uitwerken. Zo gauw er een datum bekend is, zal dit via onze sociale (voetbal) media bekend worden gemaakt.

Wat betreft het overnachten. Het is de bedoeling dat iedereen een luchtbed, deken en kussen meeneemt. Geen matras ivm de beperkte ruimte qua vervoer.

We zullen tzt ook een aantal afspraken maken die gelden tijdens ons verblijf in Schüttdorf. Zoals bijvoorbeeld over de hoogte van zakgeld, telefoongebruik en gastvrijheid tav de organisatie op het sportpark.

Zo gauw het nodig lijkt, zullen we opnieuw een gezamenlijk overleg plannen.

Op naar het WK…